Szórakozás

Tátogó celebekkel próbálja legyőzni a Sztárban sztárt az RTL Klub

A TV2 évek óta biztos lábakon álló műsora a Sztárban sztár, amely az egyetlen, ami képest nézettségben felülemelkedni az RTL Klubon, hamarosan ellenfelet kaphat. A Bors informátora szerint ugyanis az RTL képernyőre tűzi, a külföldön Lip Sync Battleként futó formátumot. A műsor lényege, hogy ismert emberek bújnak más hírességek bőrébe, hogy tátotogva előadják azok slágereit. Így gakorlatilag kapunk egy Sztárban sztárt énektudás nélkül.

Amerikában mindez nagy sikerrel fut, Channing Tatum vagy Anne Hathaway parádés produkcióját már a Comedy Centrál nézői is láthatták, a hazai kiadásban pedig a pletykák szerint ott lehet Győzike és Pumped Gabo is, akiről már korábban is rebesgették, hogy újabb feladatot kap a csatornától.

Azt hallottam, L. L. Junior­nak nem sikerült a casting, vi­szont Gáspár Laci és párja, Győzike és Bea asszony, Pumped Gabo és szerelme, Ági, valamint Kabát Péter és Adri is megfelelt a műsorkészítők elvárásainak. Zsűritagként Puzsér Róbert nevét rebesgették, de szóba került Náray Tamás is

– közölte a napilap forrása.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik