Szórakozás

Pataky ellen fordultak a rajongói

Pataky Attila néhány napja dalt írt a “liberális idiótákról”, majd arról nyilatkozott a 24.hu-nak, hogy a francia forradalom volt olyan ártalmas, mint a liberalizmus. Az Edda Facebook-oldalán nem kímélik az énekest liberálisok elleni kirohanása miatt.

Sokan csalódottan róják fel Patakynak: elnézték neki, hogy mulatós CD-t adott ki, hogy hihetetlen ufóelméletekkel állt elő, nem bírálták politikai nézeteit, de most túlment minden határon. Tízből kilenc hozzászóló bírálja:

„Talán Csernus doktor még tudna rajta segíteni.” „ Szerintem az értelmesebbek akkor húzták le a vécén Patakyt, amikor az első mulatós CD-vel kijött.” „Személyemben nem egy olyan rajongó készül az utolsó koncertjére, aki kétévente egyszer ment falunapra, de ha ez után a szenny után ez az Edda, akkor bocs, én most hazamennék…” „Ennek a szemét palinak minden művét a szemétre hányom.”

A nemrég még életveszélyes állapotban lévő Pataky azonban a Borsnak elmondta: nem fél rajongói elfordulásától, és úgy véli, jól tette, hogy versbe foglalva kiírta magából politikai felháborodását.

“Gyógyulok és nem szeretnék nyilatkozni. A költői szabadsággal éltem, és nem érdekel, ez kinek tetszik és kinek nem.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik