Szórakozás

Kis híján leállt Pataky Attila szíve

Pataky-Attila(430x286).jpg (pataky attila, )
Pataky-Attila(430x286).jpg (pataky attila, )

Pataky Attila karácsonykor elkapta a gasztroenteritisz, azaz gyomor-bélhurut fertőzést, a hasmenéstől felszakadtak az erei, kórházba került, és vérének 30-35%-át elveszítette. Hála a gyors orvosi beavatkozásnak, súlyos állapota után már sokkal jobban van. Kiengedték a kórházból, most otthon, szerettei körében lábadozik.

Az Edda frontemberének most sok gyógyszert kell szednie, főleg azért, mert vérvesztesége miatt a szívével is gondok adódtak. A kritikus időszakban felesége, Orsi és anyósa ápolja.

“Örömmel és megkönnyebbüléssel jelentem, hogy már sokkal jobban vagyok, mint néhány nappal ezelőtt. Eddig szó szerint úgy éreztem magamat, mintha egy vasrúddal összevertek volna. Jártányi erőm sem volt napokon keresztül, de most már úgy érzem, kezd visszatérni az energiám, jobb az étvágyam is. Igaz, rengeteg gyógyszert és vitamint kell szednem, hogy jó állapotba kerüljek a két hét múlva esedékes aranyérműtétre. A gyógyszereket főleg a szívemre kaptam, miután a rosszullétem miatt kis híján leállt. Ezzel pedig nem szabad viccelni, szóval nagyon fegyelmezetten szedem a felírt pirulákat. Rá­adásul szigorú diétán vagyok, amelynek betartásában Orsika és az édesanyja segédkezik. Úgyhogy biztonságban vagyok”

– mondta a Blikknek Pataky Attila, aki ígéri: a betegsége miatt elmaradt koncerteket pótolni fogják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik