Szórakozás

Adele magyar lánynak adta mini-Oscar szobrát, elmesélte hogyan

A három év után új dallal jelentkezett Adele hétfői fellépése során egy magyar lánynak, Tari Sophie-nak adta oda az Oscar-díjához járó mini-Oscar szobrát.

A szerencsés Londonban él és dolgozik, és 18 ezer másik rajongóhoz hasonlóan ő is regisztrált a nyolcszoros Grammy-díjas angol énekesnő londoni bulijára. Triplán szerencsés volt, ugyanis csak kétszázan nyerhettek jegyet a koncertre, közülük tíz szerencsés személyesen is találkozhatott a művésznővel, és csak egy kaphatta meg a szobrocskát.

“Ott álltunk tízen, kettesével csoportba osztottak minket, én egy Micheal nevű kanadai csávóval kerültem párba. Egy órát vártunk a stúdió kavalkádjában, amikor

közölték velünk, hogy már nem lesz idő a vörös szőnyeges találkozóra,

de itt van az Oscar-díja az egyik teremben, és oda bemehetünk kettesével, csinálhatunk róla fotót. Kicsit elszomorodva álltunk, újabb hosszas kavarodás. Mi voltunk az utolsó előtti pár aki bemehetett megnézni a díjat” – kezdte a 24.-hu-nak élménybeszámolóját Sophie, aki végül találkozhatott és beszélhetett is az énekesnővel.

“Amikor beértünk, gyönyörű vörös szőnyeget láttunk, és ott volt az Oscar-díj. Előtte kamerák és fotósok, akik mondták, hogy álljunk be elé, vegyük fel, nézzük meg, bármit csinálhatunk csak mosolyogjunk. A pasival kicsit rémülten álltunk az Oscar előtt, én fel is emeltem, nagyon súlyos volt.

Erre valaki megböki a hátamat hátulról, és ott állt Adele, hogy helló, szó szerint.

A pasi majdnem infarktust kapott. Aztán pontosan öt percre dumálhattunk vele meg Graham Nortonnal. Közben az Adele adott nekem egy mini-Oscar szobrot, mert szerinte annyira cool, hogy végre van egy ember, aki nem sikítozik meg sír, hanem nyugodt. Kérdezte, hogy jóga tanár vagyok-e, mert ők ilyen nyugodtak” – tette hozzá a szerencsés magyar lány, aki ezután Adele exkluzív koncertjén is részt vehetett.

Sophie lefotózta nekünk a világhírű énekesnőtől kapott szobrocskát is:

Fotó: Tari Sophie
Fotó: Tari Sophie

Ajánlott videó

Olvasói sztorik