Szórakozás

Muri Enikő férjhez megy

muri enikő (muri enikő, )
muri enikő (muri enikő, )

Az énekesnőt nemrégiben jegyezte el párja, Szente Károly, de máris elkezdték a szervezkedést jövő augusztusban tartandó esküvőjükre – derül ki a Reflektor riportjából.

A 2011-es X-Faktor második helyezettje másfél éve alkot egy párt a szerelmével, és mivel fülig szerelmesek egymásba, úgy érzik, fölösleges lenne sokáig húzni az időt, ráadásul hamarosan gyerekeket is szeretnének.

“Az esküvővel hála a jó istennek nagyon jól haladunk. Időpontunk is van, helyszínünk is van, van vőfélyünk, zenekarunk; és ennyi, még egyelőre itt tartunk. Mi nagyon-nagyon hamar elkezdtük ennek a szervezését, körülbelül egy évvel előtte, és én azt hiszem jól haladunk, a lényeg megvan. A többinél annyira nem sürget az idő.

Nagy esküvőre vágytam, gyönyörű szép ruhában, és arra, hogy mindenki ott legyen az esküvőmön. Ha minden igaz, ez össze is fog jönni; mi nagy lakodalmat tervezünk, és mindenki ott lesz, aki számít, akit szeretünk” – mondta el Muri Enikő, aki azt is elárulta, hogy bár együtt él és együtt is dolgozik párjával, elfoglaltságaik miatt alig látja vőlegényét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik