Szórakozás

Farkasházy végrehajtást kért Andy Vajna ellen

andy-vajna(430x286).jpg (andy vajna)
andy-vajna(430x286).jpg (andy vajna)

Andy Vajna a mai napig nem fizette ki annak a pernek a költségeit, amelyet év elején jogerősen is elvesztett Farkasházy Tivadarral szemben. A humorista a várakozást megelégelve már be is fizette a huszonhatezer forint eljárási illetéket, hogy meg tudják indítani a végrehajtást Vajna ellen. A filmügyi kormánybiztosnak 202 ezer forintot kellene kifizetnie.

“Már kapott fizetési felszólítást, csak épp semmi eredménye nem volt. Valószínűleg nagyon nehéz anyagi helyzetben lehet a kormánybiztos, ezért gyűjtést indítok a számára. Aki ebben részt akar venni, arra kérem, hogy menjen be a legközelebbi kaszinóba, és veszítsen minél többet, mivel a zöldségesekkel ellentétben nincsenek bekötve a NAV-hoz, adózni is elég lazán lehet utána” – mondta a Blikknek Farkasházy.

Teddy ügyvédje hozzátette: amikor valakinek nincs magyarországi lakóhelye, a másik fél perköltség-biztosítékot szokott kérni, hogy pernyertesség esetén ne kelljen futnia a pénze után. Ők is ezt tették, Vajna esetében, ám ő megsértődött, mondván “ő ezt mellényzsebből kifizeti”. Az indítványt visszavonták, ám ehhez képest azóta sem rendezte a számlát.

Andy Vajna a Blikknek azt mondta, hogy eddig nem kapott értesítést, de utánanéz és azonnal rendezi a tartozását.

A per előzménye, hogy Teddy két és fél évvel ezelőtt a Heti hetesben azt mondta a producerről: „Vajna úgy beszél, mintha minden dolga rendben lenne Amerikában, s nem véletlenül nem megy vissza.” Emiatt Vajna 2 millió forintos kártérítést követelt Farkasházítól, de a keresetét az idén februárban jogerősen elutasították. Ebben az esetben pedig a vesztes félnek, azaz Vajnának kell állnia a per költségeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik