Péterfi Judit
Média

Újabb ATV-s igazol a HírTV-hez

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2017. 03. 10. 17:08

A 24.hu információi szerint Péterfi Judit, az ATV volt műsorvezetője kapja Simicska Lajos hírcsatornájának egyik megújuló műsorát.
Korábban a témában:

A 24.hu információja szerint Péterfi Juditot, az ATV volt műsorvezetőjét választották ki a HírTV egyik megújuló műsorának vezetésére, az ajánlatot pedig Péterfi elfogadta. Ezzel Kálmán Olga után újabb egykori ATV-s igazol Simicska Lajos televíziójához. (A HírTV-n március 13-tól, vagyis jövő hétfőtől lesz látható Kálmán Olga az Egyenesen című új műsorban.)

Péterfi Judit értesülésünk szerint a Riasztás című bűnügyi magazinműsort vezeti majd.

A teljes Riasztás-stáb elment

Ennek előzménye, hogy a Riasztás stábja nemrégiben együtt távozott a HírTV-től, hogy a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester-médiavállalkozó által felvásárolt Echo TV-hez igazoljon át, így a műsort vezető Kisléghi-Nagy Rudolf is elment. Erről a kormányhoz lojális Magyar Idők című újság egyébként úgy adott hírt korábban, hogy “újabb csapás érte” a HírTv-t. Ezzel a második G-napként emlegetett eseményekre céloztak, hiszen az elmúlt időszakban több más HírTV-s, főleg vágó, illetve technikus is egyszerre ment át Mészáros Lőrinc nemsokára megújuló tévéjéhez. Őket magasabb fizetéssel és azzal az informális üzenettel csábították át, hogy a kormány megpróbálja majd jogi eszközökkel ellehetetleníteni a HírTV működését.

A HírTV-nél azt mondják, készülnek a Riasztás folytatására

Pénteken telefonon értük utol Péterfi Juditot, de tőle nem tudtunk meg érdemit. Tarr Pétert, a HírTV vezérigazgató-helyettesétől is megerősítést kértünk az értesülésünkről. Ő kérdésünkre annyit mondott: dolgoznak a Riasztás című műsor folytatásán, viszont egyelőre türelmünket kéri bármi konkrét bejelentéssel, mert még zajlik a műsor előkészítése, a stábtagokkal ebben a pillanatban is tárgyalnak még.

Péterfi korábban politikusok napját mutatta be

Péterfi Judit korábban az ATV-n a Magánszféra című műsornak volt a vezetője. Ez volt az a műsor, amely politikusok mindennapjait mutatta be. Első vendége Vona Gábor Jobbik-pártelnök volt, akivel egy edzőteremben, gyúrás közben is beszélgetett Péterfi, de később vendég volt például Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke is, aki arról is vallott, hogy nem használ dezodort.

Nem egyeztek elképzeléseik az ATV-vel

Az idén januárban derült ki, hogy a Magánszféra véget ér az ATV-n. A műsor megszűnését anyagi okokkal magyarázták, legalábbis Kele Eszter, az ATV sajtósa egy közleményben azt írta, hogy Péterfi azért távozik az ATV-től, mivel anyagi elvárásait nem sikerült egyeztetni a csatorna elképzeléseivel, Péterfi dupla költségvetéssel képzelte a folytatást, amire a csatorna egy ajánlattal válaszolt ugyan, de megegyezés nem született.

Péterfi viszont azzal indokolta a műsora megszűnését, hogy az ATV vezetése nem fogadta el a Magánszféra folytatására vonatkozó javaslatát, és olyan kompromisszumokat kellett volna meghoznia, amelyeket nem tudott volna szakmailag vállalni. Hozzátette, a Magánszféra az ő tulajdona, a politikusok és a politikához közelálló emberek magánéletének ezen módon való bemutatása az ő ötlete, a műsor koncepciója pedig az ő gondolataira épült. Azt is mondta, szeretné a műsort folytatni.

Éjjel is lesz műsor a HírTV-n

Arról, hogy a HírTV-nek milyen tervei vannak még a következő időszakra, korábban részletesen már írtunk. Többek között éjszakánként is lesz majd műsor, mivel “ha támadják a HírTV-t, meg fogjuk hosszabbítani Bicskéig”, fogalmazott egy HírTV-s forrásunk még februárban.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

CANNES, FRANCE - MAY 21:  Nicole Kidman departs after the 'How To Talk To Girls At Parties' screening during the 70th annual Cannes Film Festival at on May 21, 2017 in Cannes, France.  Celebrities, fans and the movie world have descended on Cannes for this year's festival of the screen. For seventy years The Croisette Boulevard has always been the centre of athe place watch the rich and dandy and people from all walks of life to promenade.  (Photo by Christopher Furlong/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.