Kultúra

Máris letörölték a netről minden idők legjobb Szomszédok-videóját

Szomszédok buli (szomszédok buli)
Szomszédok buli (szomszédok buli)
De nem kell aggódni, azóta újra fent van.

A múlt héten mi is írtunk a minden Szomszédok-részből egy-egy másodpercet szemléző remekműről, ami egyik napról a másikra söpörte le a magyar internetet. Sajnos a mókának majdnem sikerült véget vetni, mivel azon kívül, hogy Nemcsák Károly is kellemetlenkedett egy sort az alkotásról, a Vimeo nevű videomegosztó oldal is letiltotta azt, mivel az MTVA jogvédett tartalmát használta.

Ha lenne egy kis humorérzéke ott valakinek, akkor az ingyenreklámra felhúztak volna egy ismétlést, de nem akarok beleszólni.

– írta a törlésről szóló posztjában az ivassalkapcsolatosproblemak néven futó alkotó. Megkeresésünkre elmondta, hogy nemcsak a videót, de az egész fiókját is törölték.

Azonban nem kell csüggedni, ugyanis most már a YouTube-on lehet megtekinteni a művet. A szerző szerint eredetileg is ide tervezte feltölteni, de a Vimeo mellett döntött, mert „féltem, hogy ha meg reklámok is futnak előtte, akkor az MTVA azonnal jelenti és buktam a Google fiókomat.”

Most azonban az alkotó a biztonság kedvéért külön fiókot hozott létre a videó számára, így hozzájárulva művének halhatatlanságához. Aki nem látta még elégszer, most bepótolhatja a lemaradást:

Kép: MTVA

Ajánlott videó

Olvasói sztorik