Külföld

Feküdt a földön, épp nem csinált semmit, de a katona egyszerűen agyonlőtte

Kerner Zsolt
Kerner Zsolt

¯\_(ツ)_/¯. 2016. 03. 25. 06:43

Tessék, itt egy videó, ami magyarázatot ad arra, miért nem lesz soha béke a Közel-Keleten. A felvételen 20 másodperc körül látszik, ahogy a földön fekvő ember feje mozog. 1:45 körül egyszer csak agyonlövik.

A férfi egy késelő palesztin, aki előtte a hebroni óvárosban megszúrt és közepesen megsebesített egy izraeli katonát. Mindennapos ügyek ezek, mióta Netanjahu teljesen lezárta az izraeli-palesztin béketárgyalásokat.

A videó egyetlen pontján sem kap elsősegélyt a férfi. Sőt, egyszer sem jelent veszélyt senkire, mozogni sem tud. Egyszerűen kivégzik a helyszínen. Netanjahu szerint ez az eset nem képviseli az izraeli védelmi erők értékeit.

Kommentek

Megtalálták egy megölt olasz diák táskáját egy kairói emberrabló bandánál
Castelnuovo di Porto, 2016. március 24.
Ferenc pápa megmossa egy nõ lábát az utolsó vacsorára emlékezõ nagycsütörtöki mise alkalmával tartott lábmosás szertartáson a Rómától harminc kilométerre levõ Castelnuovo di Porto menekülttáborában 2016. március 24-én. A katolikus egyházfõ a rituálé során tizenegy menekültnek - köztük muzulmánoknak, kopt keresztényeknek és egy hindunak -, valamint egy táborban dolgozó önkéntesnek mosta meg a lábát. (MTI/AP pool/L'Osservatore Romano)Menekültek lábát csókolgatta a pápa