Nagyvilág

Videón, ahogy pitbullok támadnak az utcán egy idős férfira (18+)

Letartóztattak egy 55 éves nőt New Yorkban, miután ráuszította két pitbullját egy 62 éves férfira a nagyváros Bronx nevű negyedében, a nyílt utcán, fényes nappal – jelentette a helyi sajtó. A helyi rendőrség közlése szerint Cynthia Oliver a háza előtt vitába keveredett a meg nem nevezett áldozattal, majd elengedte a pórázon lévő kutyákat, és támadásra utasította a kutyákat.

A támadást egy szemtanú az ablakából videóra vette, miközben a segélyhívót hívta. A felvételt több mint hatszázezer nézték már meg a Facebookon – közölte a New York Daily News. A felvételen látni lehet, hogy a környékről többen is próbálnak segíteni a kutyatámadás áldozatán. Ekkor a kutyák még az egyik segítőre is rátámadtak.

A kutyák leharaptak egy darabot az első áldozat jobb füléből. A férfi ezen felül a súlyos idegsérüléseket szenvedett a karjain, és a kutyák a mellkasán is megharapták – közölte a rendőrség. A másik, 46 éves áldozat vágási sérüléseket szenvedett a karjain, és stabil állapotban szállították kórházba. A két kutya az állategészségügyi hatósághoz került.

A kutyák gazdája ellen nyolcrendbeli testi sértés, valamint kétrendbeli gondatlan veszélyeztetés vádjával indítottak eljárást. Az előzetes letartóztatásba helyezett nő óvadékát 35 ezer dollárban állapították meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik