Élet-Stílus

Fokozhatatlan: megszületett a tökéletes kínai írásjeles tetoválás

Sokat töprengett a brit Cody Williams, hogy milyen tetoválást szeretne pontosan. Tisztában volt vele, hogy a döntés egy életre szól, ezért nem vette fél vállról. Aztán egyszer csak a megvilágosodás erejével villant eszébe az ötlet, és onnan már nem volt megállás.

Fotó: Cody Williams

Kínai felirat, nem túl egyedi, de úgyis a szöveg jelentése a lényeg.

– Cody, mit jelent a tetoválásod?

– Nem tudom, nem beszélek kínaiul.

– Tessék? Nem tudod, mit jelent a tetoválásod?

– De, pontosan tudom.

– És mit jelent?

– Nem tudom, nem beszélek kínaiul…

Akinek ennyiből nem esett le, eláruljuk, Cody karján a szöveg azt jelenti: „Nem tudom, nem beszélek kínaiul.”

A 22 éves srác azt mondja, mindig nagyon tetszettek neki a kínai írásjelek, de azt utálja, amikor emberek olyan jelentőségteljes kifejezéseket varratnak magukra, mint a „szeretet”, a „remény”, vagy a „bátorság”. Ezért találta ki a vicces feliratot.

Mivel tényleg nem tud kínaiul, Cody hosszas kutatómunkába kezdett, aminek végén a szöveg két interpretációja állt rendelkezésére. Ezeket megmutatta egy kolléganőjének, aki tökéletesen beszél kínaiul. A nőt természetesen érdekelte, hogy mire kell Codynak a felirat, és nagyon jót nevetett, amikor a fiú elárulta a célját.

A kollegina ajánlott a srácnak egy hagyományosabb, és jobban festő, harmadik verziót, Cody azt tetováltatta magára. Azt mondja, egészen biztos a szöveg jelentésében, mert többször találkozott már olyanokkal, akik el tudták olvasni.

Cody azt mondja, három évvel ezelőtt, 19 évesen csináltatta a feliratot. Azóta adatott hozzá egy kis színezetet, meg egy kölyökmacskát, és nyoma sincs benne megbánásnak.

„Szinte látom magam előtt, amint nagypapa koromban az unokáim megkérdezik, hogy mit jelent a tetoválásom, és én azt felelem nekik, nem tudom, nem beszélek kínaiul.”

(via The LadBible)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik