Élet-Stílus

John 10 centis magassarkúban is sokkal férfiasabb, mint te valaha leszel

John Benge egy teljesen átlagos férfi, ha eltekintünk a nem mindennapi hobbijától. John ugyanis a női cipők szerelmese. Nem félreértés, nem a női lábaké, hanem a cipőké. A meglehetősen kicsi lábmérettel rendelkező cipőimádó nemcsak gyűjti, hanem viseli is a kedvenc darabjait és ami ennél is fontosabb, dokumentálja is ezt.

Az elsőre bizarrnak tűnő hóbort szinte teljesen elfogadhatóvá és érhetővé válik, ha megnézzük John Instagramját, ahol a képekből semmi visszataszító, vagy undorító nem áramlik.

https://www.instagram.com/p/BWpj57qhErN/

Bizarr, de nagyon szélsőséges reakciókat kapok, a nők sokszor sokkal elfogadóbbak, szerintük magassarkúban is legalább annyira férfias vagyok, mint anélkül.

John kitért a szakállára is: állítása szerint szándékosan nem vágja le az egyre nagyobb arcszőrzetét, mivel az tökéletesen hangsúlyozza, vagy ha úgy tetszik ellensúlyozza a magassarkúk hatását. A fotókat elnézve Benge tényleg nem tűnik kevésbé erős, karakteres jellemnek attól, hogy 10 centis sarokkal mászkál.

Dressed to leave a lasting impression #beard #heels #model #altmodels

A post shared by John Benge (@johnbengemodel) on

A férfi azt is elmondta, hogy nem hisz abban, hogy vannak nemspecifikus ruhadarabok, ezért hord sokszor uniszex ruhákat. John Benge saját magát egyébként cipő ribancnak hívja, mert imád a lábbelikkel foglalkozni.

Ismerem a márkákat, a tervezőket, az irányzatokat, a dizájnt, minden érdekel, ami a cipőkkel kapcsolatos.

– zárja mondandóját a férfi.

Konbini

Ajánlott videó

Olvasói sztorik