Élet-Stílus

Pornószínészek árulták el, hogy melyek azok a szexpózok, amelyeket semmi esetre sem szabad otthon kipróbálni

Pornót nézni nem bűn, de azzal azért érdemes tisztában lenni, hogy a pornó nem egyenlő a szexszel.

Pedig sokan tévesen a pornófilmekhez mérik a szexuális életüket, mint ahogy rengetegen próbálják meg a videókban látott pózokat leutánozni. A Refinery29 nevű blog megkért két profi pornóst, hogy adjanak tanácsot, melyek azok a pózok, amelyeket semmi esetre sem szabad kipróbálni otthon a hálószobában.

Íme, a tiltott pozíciók:

Féllábas kutyapóz

Az egyik legnépszerűbb pozitúra a kutyapóz, ám a filmekben sokszor úgy mutatják be, hogy a nő az egyik lábát felemeli aktus közben. Ez a gyakorlat nagyon sérülésveszélyes, ugyanis szex közben könnyen elveszíthetjük az egyensúlyunkat. Egy ilyen baki komoly húzódásokat okozhat. A színészek szerint a láb felemelésének csak gyakorlati oka van: a kamera így könnyebben fel tudja venni az akciót, több minden látszik ekkor az aktusból.

Misszionárius közben a férfi felegyenesedik

A misszionárius talán a legelterjedtebb póz, ám ez is lehet veszélyes, ha extra dolgokkal cifrázzuk. Ilyen például az, amikor a férfi felegyenesedik ahelyett, hogy a partnerére feküdne. Ennek a fentebbi pózhoz hasonlóan semmi értelme nincs, a filmeken a férfiak azért szoktak szinte hátradőlni, hogy a kamera jobban felvehesse a partnerük testét.

Anális szex, síkosító nélkül

A hozzáértők ezt nem is ragozták túl: nem szabad síkosító nélkül análisan közösülni, a forgatásokon sem történik ilyen.

Széken ülve, feltett lábakkal

A következőről van szó: amikor a férfi leül egy székre, a párja pedig az ölébe ül, majd a nő a lábait felteszi a férfi combjára vagy a derekát körbefonja vele. Nem hangzik valami kényelmesen, igaz? Ez a póz is a kamerának szól, jó a dinamikája, hevesen lehet csinálni, de a szék miatt hatalmas balesetveszélyt hordoz magában, amit otthon, szórakozásból semmiképp nem éri meg vállalni.

Refinery29

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik