Élet-Stílus

Mások helyett fizetett a férfi, aki elveszítette családját

320 ezer Like.

Eddig több mint 320 ezer like-ot kapott az a poszt, amely egy héttel ezelőtt jelent meg a Love What Matters (A szerelem számít) Facebook-oldalon.

Egy utahi Denny’s gyorsétterem egyik alkalmazottja írta a bejegyzést; így kezdődik:

Ma megismertem egy angyalt”

A posztból kiderül, hogy egy férfi azzal a kéréssel lépett be a palacsintázóba, hogy szeretné, ha egy egyedülálló anyuka szolgálná ki. Bár meghökkentő volt, amit kért, de megoldották; egy Crystal nevű, gyermekét egyedül nevelő nő vette fel tőle a rendelést.

A férfi két órán át ült az étteremben, és figyelte az embereket.

A bejegyzés szerzője ezek után leírja a párbeszédét a különös férfival:

– Hét család evett itt, amíg ön itt volt, és ön kifizette mindannyiuk helyett a számlát; több mint 1000 dollárt adott ki olyan emberekre, akiket nem is ismer. Miért?

– A család a legfontosabb. Én elveszítettem az enyémet”

A posztban azt is leírja az alkalmazott, hogy a férfi szemében olyan mérhetetlen fájdalmat látott, hogy ezek után elsietett a konyhába, és sírásban tört ki.

Szeretném, ha tudná, hogy Crystal, a pincérnő, aki kiszolgálta önt, eddig egy menhelyen lakott a fiával. Mivel ön 1500 dolláros borravalót adott egy 21.34 dolláros rendelésre, Crystal jövő héten be tud költözni egy rendes lakásba.”

– írja, majd hozzáteszi:

Crystal elmondta nekem, hogy előző este imádkozott, hogy történjék valami csoda; és Isten önt küldte.  Ön távozott, mielőtt bármelyikünk köszönetet tudott volna mondani, úgyhogy remélem, hogy olvassa ezt, mert tudnia kell, hogy ön csodálatos ember, és mindannyiunk szívét meghódította. Köszönjük.”

“Today I met an angel. You came into a Denny’s I work at in Utah. You asked me, ‘Can I have a waitress who is a single…

Posted by Love What Matters on Friday, April 1, 2016

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik