Belföld

Tömegbaleset a Dózsa György úton – a kecskeméti maffiaper egyik volt vádlottja vezette a kabriót

A kecskeméti maffiaper egyik volt vádlottja vezette azt a Mercedes kabriót, amely az eddigi adatok szerint karambolozott hétfő délután a Dózsa György úton. A balesetben egy embert  a helyszínen meghalt, hatan pedig megsérültek, de mint még este kiderült, egyikük – egy 37 éves férfi a kórházban életét vesztette.

Korábbi helyszíni információk szerint a fehér kabrió nagy sebességgel ütközött neki a másik kocsinak, a legújabb értesüléseink viszont nem hátulról: az autó éppen balra kanyarodott, amikor a Mercedes nekicsapódott. De, hogy pontosan mi történt, a rendőrségi helyszínelés végeztével derül majd ki.

A balesetben egy fiatal férfi vesztette életét, őt megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült megmenteni az életét. Két embert  a tűzoltók szabadítottak ki a roncsok közül.

Fotó: police.hu

A kecskeméti maffiaper ügyében több mint tíz évvel ezelőtt született jogerős döntés: a Szegedi Ítélőtábla összesen hatvannégy év fegyházbüntetést szabott ki jogerős ítéletében az ügy vádlottjaira, akik legális és illegális tevékenységet is folytattak, amibe beletartozott a kábítószer-kereskedelem, a prostitúció ellenőrzése, védelmi pénzek szedése vendéglátósoktól, taxisoktól, illetve gazdasági bűncselekmények elkövetőitől.

Úgy tudjuk, a kabrió sofőrje a bűnbanda egyik oszlopos tagja volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik