Belföld

Emlékszik az Orbánról daloló nénire? Az elítélt kuruzsló énekeltette

A Mosonmagyaróváron első fokon kuruzslásért elítélt Dávid Tamás nagy médiakarriert is befutott, még az Orbán-kedvelő nénit is énekeltette.

Sohase fogjuk elfelejteni Rozi nénit, aki arany torkával megénekelte, hogy ha nincs pénz a tárcájában, “a miniszter majd tesz bele, csuhajja” (aztán a minisztert Orbán Viktorra cserélte a következő strófában). Rozi néni egyből nagyon sok minden szimbólumává vált, de van a róla az Echo TV-ben készült felvételen egy olyan apróság, amit nem szúrtunk ki eddig. Tessen megnézni:

Bizony, a műsorvezetőre gondolunk, aki valahonnan marhára ismerős. Aztán tovább túrva az internet hiperlinkjeit, megtaláltuk, hogy az úriembernek műsora is volt még a Széles Gábor-i időkben az Echón, Pulzus címmel, ahol egészségügyi tanácsokkal látta el a nézőit.

Akinek még nem esett le a névből – prof. dr. Dávid Tamás, rákkutató -, ő bizony ugyanaz az ember, aki kedd reggel a Tv2 Mokka című műsorában parádés érvekkel magyarázta, hogy őt bizony az ezermilliárdokat kereső kemoterápiás lobbi lehetetlenítette el. Ezt azután mondta, hogy hétfőn a Mosonmagyaróvári Járásbíróság nem jogerősen egy év börtönre ítélte két év próbaidőre felfüggesztve, mert kb. öt éven át a megfelelő végzettség nélkül próbált rákos betegeket gyógyítani. Az állatorvosként végzett, de sem az állatorvosi, sem az orvosi kamarában nem tag férfi emiatt fordult a médiához, íme a TV2-s videó is:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik