Belföld

Egy magyar hotel lett a világ legjobb szállodája

Kapcsolódó cikkek

A New Yorkban megrendezett TripAdvisor Travelers’ Choice Awards keretében a Világ Legjobb Szállodája díjat söpörte be a mindössze másfél éve nyílt Aria Hotel Budapest, a Library Hotel Collection tagja.

A címet a TripAdvisor utazóközösségének véleménye alapján lehet elnyerni,

így az valós utazásélményen alapuló, független, friss visszajelzéseket mutat. A hotel a Szent István Bazilika mellett található.

Büszke és meghatott vagyok, hogy a TripAdvisor olvasói a világ legjobb szállodájának választották a budapesti Aria Hotelt, hiszen ez a vendégeink valós szállodaélményét tükrözni, és úgy érzem, hogy a díj azt jelenti, hogy az időnket, energiánkat és forrásainkat a lehető legjobban használtuk, amikor a szállodát kialakítottuk.

– nyilatkozta Henry Kallan, aki a Library Hotel Collection elnöke.

Több évvel ezelőtt döntöttek úgy a szállodalánc vezetői, hogy a TripAdvisornak külön figyelmet szentelnek, és kiemelt fórumként figyelik itt az utazók visszajelzéseit, dolgozva a 100%-os elégedettségükért. A tulajdonos kiemeli:

a vendégekhez való figyelmes hozzáállás nagyban hozzájárult az elismeréshez.

Szinte megszámlálni is nehéz a TripAdvisor által a budapesti hotelnek adott kitüntetéseket: az Aria Hotel Budapest egyedülálló eredménnyel Magyarország, Európa és a világ Legjobb Szállodája, továbbá a Legjobb Magyar Romantikus Szálláshely, a világ tizenhetedik, Európa nyolcadik és Magyarország Legjobb Szolgáltatását Nyújtó Szállodája, valamint a Legjobb Luxus szállodák kategóriában a világon a harmadik, míg Európa és Magyarország esetében az első helyet kapta.

Őszinte vélemény

Barbara Messing, a TripAdvisor marketingigazgatója elmondta, hogy az oldal az utazók valódi élményére és őszinte véleményére épít, így ez dönt a Travelers’ Choice díjról is. 2017 utazási terveihez és foglalásaihoz kiváló iránymutatást ad a szállások széles skálájú választéka, ahol valóban a világ legjobb szálláshelyeiből válogathatunk.

A lánc budapesti luxusszállodájának belsőépítészeti terveit Varró Zoltán dizájner álmodta meg, így a négy szárnyban különböző, zene által inspirált szobákat és lakosztályokat találunk. A különböző stílust felvonultató szárnyak minden egyes szobája zenei nagyságokat és legendákat ünnepel az opera, a klasszikus zene és a kortárs jazz világából.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik