Belföld

Elkábították és kifosztották a vendégeket egy budapesti szórakozóhelyen

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat S. Tamás 34 éves budapesti lakos ellen kifosztás és prostitúció elősegítése bűntett, valamint O. Sándor 37 éves, S. Irén 29 éves budapesti lakos és egy 27 éves kurdi lakos ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint egy belvárosi klubban S. Tamás – a szórakozóhely tulajdonosa – és alkalmazottai az elmúlt három hónapban több vendég italába bódítószert kevertek és a kábult, védekezésre képtelen állapotukat kihasználva a klubban elvették tőlük az értékeiket (készpénzt, bankkártyát, mobiltelefont és személyes iratokat). Több esetben a kábult vendéget hazakísérték, majd a lakásán fosztották ki.

– írja a police.hu.

A gyanú szerint S. Tamás az üzletben férfiakat foglalkoztatott, akik pénzért cserébe szexuális szolgáltatást nyújtottak a vendégeknek.

A szórakozóhelyen előfordult a túlszámlázás is, ezért a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival együttműködve 2017. január 21-én 0 óra 15 perckor megjelentek a belvárosi szórakozóhelyen, ahol S. Tamást és két alkalmazottat is elfogtak. O. Sándort a negyedik társukat fél órával később a józsefvárosi lakásán fogták el. A nyomozók a klub átvizsgálásakor több mobiltelefont, valamint különböző – magyar és külföldi – személyes iratokat foglaltak le.

A belvárosi rendőrök az elkövetőket gyanúsítottként hallgatták ki, valamint S. Tamást és O. Sándort őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik