Belföld

A Hajógyári szigeten beszél Orbán

A Hajógyári szigeten a Studio csarnokban lesz szeptember 18-án az a Fidesz-rendezvény, amelyen Orbán Viktor pártelnök tart helyzetértékelést az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének egyéves évfordulója alkalmából - értesült az MTI fideszes körökből.

A sziget déli részén található csarnokban délután kezdődik a rendezvény, amelynek fő szónoka Orbán Viktor lesz. A rendezvényre mintegy 1200 embert hívtak meg: országgyűlési képviselők, szimpatizánsok, megyei és választókerületi vezetők, munkatársak hallgathatják a helyszínen a pártelnök beszédét.

Az MTI információi szerint a pártelnök a Fidesz-KDNP hétfői frakcióülésén már tett említést arról, hogy értékelőt mond a “hazugságbeszéd” nyilvánosságra kerülésének egyéves évfordulója alkalmából.


A Fidesz az őszödi beszéd egyéves évfordulója kapcsán tartandó jövő keddi rendezvényen azt akarja számba venni, hogy az emberek milyen árat fizettek Gyurcsány Ferenc hazugságai miatt, és ebben a helyzetben mik a Fidesz lehetőségei – mondta Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője pénteken az MTI-nek. A szóvivő úgy fogalmazott: a “hazugságbeszéd” egyéves évfordulója kapcsán leltárt akarnak készíteni arról, hogy a hazugságok mit okoztak az embereknek, a Fidesz pedig mit tud, és mit kíván tenni ebben a helyzetben.


A szeptember 18-án délután 15 órakor kezdődő rendezvényen Bús Balázs, Óbuda fideszes polgármestere köszönti a megjelenteket, majd Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, és Navracsics Tibor parlamenti frakcióvezető mond beszédet, végül Orbán Viktor pártelnök tart helyzetértékelést – mondta Szijjártó Péter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik