Tudomány

Komfortzónás matrac, formázott párna és négyévszakos paplan – szakértőket kérdeztünk, mi kell a jó alváshoz

24.hu
24.hu
Az alvás során négyszer kell eljutnunk a pihentető fázisba, hogy kipihenten ébredjünk. Azt, hogy miként alszunk, sok tényező befolyásolja, mi most csak annak kérdeztünk utána, hogy a matrac keménysége és a párna kialakítása miként befolyásolja az alvás minőségét. Irány egy bútoráruház, ahol egy alvásszakértővel és az áruház munkatársával próbáltuk ki a különböző típusú hálószobai kiegészítőket.

A különböző kialakítású és keménységű matracoknál másképp fog terhelődni a vállunk és a csípőnk, de az sem mindegy, milyen pózban alszunk, ha párnát kell választani.

Szponzorált tartalom

A JYSK-öt az egész világon az alvás szakértőjeként ismerik. Széles választékunkban matracok, paplanok, párnák, ágyneműhuzatok és egyéb hálószobai bútorok és kiegészítők közül válogathat, így biztosan megtalálja az Ön alvási szokásaihoz megfelelő darabokat –biztosítva a pihentető alvást és a könnyű ébredést. DREAMZONE matrac termékcsaládunkat BASIC, PLUS és GOLD kategóriákra osztottuk fel. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

A videó a JYSK támogatásával készült.

Olvasói sztorik