Tudomány

Stresszmentes e-felvételit biztosít az ESSCA budapesti kampusza (x)

Július 3-ig van lehetőségük jelentkezni azoknak az érettségivel rendelkező vagy ebben az évben érettségiző diákoknak, akik a világszínvonalú üzleti egyetemen szeretnék folytatni felsőoktatási tanulmányaikat.

Az ESSCA School of Management ösztöndíjas helyeket hirdetett azoknak a diákoknak, akik a budapesti kampuszon szeretnék folytatni a tanulmányaikat. Az intézményben az oktatás magas színvonala mellett a felvételi eljárás is egyedi, ugyanis ennek során nem kizárólag a középiskolából hozott pontok számítanak. Ugyanilyen fontos a jelentkezők személyisége, motivációja, hiszen a jövő humánus és eredményes vezetőit keresi az iskola.

E-felvételi lehetőséget biztosít az ESSCA

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az intézmény most interneten keresztüli interjúlehetőséget ajánl a felvételizők számára, így a biztonsági faktor növekedése mellett, csökken a vizsgával járó stressz is.

A sikeres felvételi egyik alapfeltétele a személyes, 30 perces, angol nyelvű interjún nyújtott teljesítmény, amelynek eredményéről egy hónapon belül értesítést küld az egyetem minden jelentkezőknek.

https://www.essca.fr/en/essca/our-campuses/essca-budapest

„Odafigyelünk arra, hogy a felvételi beszélgetés során nyugodt légkört teremtsünk és segítsük a felvételizőket abban, hogy maximális teljesítményt tudjanak nyújtani”mondta dr. Deli-Gray Zsuzsa, az ESSCA School of Management budapesti kampuszának igazgatója.

Dr. Deli-Gray Zsuzsa, az ESSCA School of Management budapesti kampuszának igazgatója

Az ESSCA-ban nemcsak a felvételi különleges

A Financial Times által a világ egyik legjobb üzleti iskolájának minősített felsőoktatási intézmény igazi csapatjátékosok jelentkezésére számít, akikben már most felismerhetőek a vezetői kompetenciák.

„Fontosnak tartjuk, hogy a hallgatóink jó csapatjátékosok legyenek, de tudjanak önállóan is dolgozni és felelős döntéseket hozni. Bármennyire csábító is, hogy csak a pozitív eredményeket emeljék ki a jelentkezők, mi az őszinteséget értékeljük. Annak bemutatása, hogy miként sikerült leküzdeniük a kudarcokat és akadályokat a magánéletükben és a tanulmányaik során, megmutathatja az ellenálló képességet, és a hibákból való tanulás képességét”nyilatkozta dr. Deli-Gray Zsuzsa.

Csökkentett tandíjjal vehetnek részt a hallgatók a világszínvonalú üzleti képzésen

Az ESSCA School of Management célja, hogy a 3 éves, Bachelor diplomát nyújtó oktatás végére szakmailag felkészült, kreatív és innovatív vezetőket képezzenek.

A meghirdetett ösztöndíjas helyek esetében a felvételt nyert pályázók tandíjának egy részét az iskola magára vállalja. Ezzel is hozzájárul és támogatja a tehetséges magyar diákok továbbtanulását.

Az ESSCA budapesti kampuszára felvételt nyert diákok egy félévet a francia alma maternél, egy félévet pedig egy előre kiválasztott vállalatnál töltenek.

További információ:

Pásztor Mónika, tel.:+ 36 20 227 6055

E-mail: monika.pasztor@essca.fr

Ajánlott videó

Olvasói sztorik