Tudomány

Ilyen szexvideót még biztosan nem láttál

Jó buli lehet a tudomány nevében bemászni az MRI-be, és lenyomni egy laza aktust. Mi pedig megnézzük, hogy milyen is ez a gépen keresztül.

Számos furcsaságot láttunk már a tudomány nevében elkövetni, így például szuperlassított felvételen nézhettük meg, hogy milyen, amikor egy vízzel telt óvszert ejtenek valakinek a fejére. Most pedig azt láthatjuk, miként néz ki egy aktus az MRI-ben. Annyit már most elárulhatunk, nem olyan, mint egy felnőttfilmben.

A Redditen villámgyorsan terjedő felvétel rögtön hatalmas népszerűségre tett szert, mert egy egészen más aspektusból mutatja meg a férfi és nő közti testiség milyenségét, bár azt nem feltétlen mondanánk, hogy bármennyire is erotikusnak tűnhet a dolog. De nem szeretnénk prekoncepciókat kelteni az olvasóinkban, ezért mindenki győződjék meg maga arról, hogy szerinte milyen látvány az MRI “szeme láttára” szeretkezni.

Azt pedig csak apró adalékként jegyeznénk meg, hogy a tudomány legfrissebb ismeretei szerint egy jó szex gerjeszti az immunrendszert, és csökkenti a vérnyomást azoknál, akiknek egyébként magas lenne, sőt, még az infarktus kockázatát is csökkenti. Bizonyára ezt is megerősíti a videón látható kísérlet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik