Tudomány

Ufók akadályozták meg az atomháborút a Holdat megjárt űrhajós szerint

edgar mitchell (Array)
edgar mitchell (Array)

Edgar Mitchell az Apollo-küldetés óta eltelt majdnem fél évszázadban meglehetősen elmélyedt az összeesküvés-elméletekben.

Kissé alámerült az összeesküvés-elméletekben Edgar Mitchell azóta, hogy 1971-ben visszatért a Holdról, ahol a NASA Apollo-14 küldetésének keretében járt. Gyakran beszél a Földet meglátogató idegenekről, legutóbb azt a meglepő kijelentést tette egy lapinterjúban, hogy nem mások, mint a földönkívüliek voltak azok, akik megakadályozták, hogy atomháború törjön ki a Szovjetunió és az Egyesült Államok között.

Elmondta: az idegenek 1945-ben arra az új-mexikói bázisra is ellátogattak, ahol az első atombombát tesztelték. „Az ET-k megpróbáltak megóvni bennünket a háborútól és békét próbáltak teremteni a Földön” – mondta Mitchell. Sőt, továbbment: azt mondta, a légierő magas rangú tisztjeitől hallotta, hogy sok rakétát ufók lőttek ki, hogy ne tegyenek semmiben kárt.

Az IFL Science azt írja: a Holdat megjárt Mitchell érdemeit nem lehet elvitatni, de azért bíznak abban, hogy egyszer még visszatér közénk a való világba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik