Tudomány

Tajvani kiállítás az Allee-ban (X)

A Tajvani Kereskedelmi Külképviselet, a legfőbb tajvani non-profit kereskedelemfejlesztési szervezet budapesti kirendeltsége (Taiwan Trade Center) 2014. augusztus 27. és augusztus 31. között rendezi meg a tajvani termékdíjas, prémium kategóriás termékek második magyarországi bemutatóját és kiállítását, az Allee bevásárlóközpontban

A rendezvény célja a tajvani top termékek népszerűsítése a felhasználók és a vásárlók körében. Tajvanon minden évben megrendezik ezeknek a termékeknek a versenyét, melynek során azok az innováció és praktikusság alapján kapják a pontozásos értékelést.

Magyarországon 2013 decemberében első alkalommal került nagy sikerrel bemutatásra a Taiwan Excellence, melynek keretében az oda ellátogatók közelebbről is megismerkedhettek ezekkel a kiváló, sőt prémium kategóriába tartozó brand-ekkel. Több más országban, Brazíliában, Törökországban, Oroszországban és Mexikóban már szintén nagy sikerrel került megrendezésre a Taiwan Excellence bemutatója.

Taiwan Exellence kiállíátásán olyan márkák debütálnak, mint az ASUS, az Avision, az AVerMedia, az Absolute Technology, a BenQ, a BandRich, a DrayTek, az Edimax, Gigabye, a HTC, a Holux, az InWin, az Optoma, a Transcend, a Silicon Power, a Heartway, Giant, a Tern, a Ming Cycle, és a Volando, melyek innovációs termékek.

A kiállítás biztosítja a lehetőséget a látogatóknak, hogy megismerkedjenek közelebbről a tajvani márkák elegáns tervezésével és kialakításával, valamint megtapasztalják kivételes funkcionalitásuk hasznosságát és előnyeit a mindennapi használatban.

Tajvan egyike a világ legnagyobb sport-és szabadidős termékeket és kerékpárokat gyártó országának. A fitness eszközök gyártása és tervezése során törekszenek az új anyagok és technológiák, valamint a high tech alkalmazására.

 

 

Az Európa Unió egyik legerősebb gazdasági partnere Tajvan. Az elmúlt évtizedek során Tajvan és Magyarország között a gazdasági együttműködés erősödött és folyamatos növekedést mutat. A kapcsolatépítés valamennyi lehetséges területén rendszeressé váltak a hivatalos kontaktusok, amelyek kölcsönös látogatásokat, csereprogramokat egyaránt magukban foglalnak. A két ország törekszik arra, hogy olyan területeken, mint a sport, a kultúra és az oktatás tovább mélyítsék kapcsolataikat, ezzel is erősítve a több évtizede tartó jó viszonyt.

A sajtótájékoztató résztvevői és vendégei:

•    Mr. James Kuo a Tajvani Kereskedelmi Külképviselet Ügyvezető Igazgatója
•    Varga Tímea a Magyar Nemzeti Kereskedőház Ázsiai és Amerikai Kapcsolatokért felelős Külpiaci Igazgatója
•    Tao Wen-Lung Nagykövet Úr, a Tajpeji Képviseleti Iroda Vezetője
•    Székely Levente Nagykövet Úr, a Magyar Képviseleti Iroda Vezetője
•    Ms. Yang, Shu-Mei a Tajpeji Képviseleti Iroda Gazdasági Osztályának Igazgatója

További információk

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik