Tudomány

Hamarosan megérkezik az itthoni boltokba is az Xbox One

Szeptember 5-től a magyar rajongók számára is elérhetővé válik a játékok és szórakoztató alkalmazások legújabb generációja.

Saját bevallásuk szerint is az Xbox One a legjobb játékkonzol, amit a Microsoft valaha készített. Az ára ugyan boros, 150 ezer forint körüli a Kinecttel kibővített változata, anélkül 30 ezrerrel kevesebbért is találtunk behozott darabokat, de aki rászánja magát a vételre, állítólag nem fog csalódni. Minden Xbox1 kit tartalmaz majd egy Xbox1 konzolt is – amely 500 GB-os merevlemezzel, Blu-ray lejátszóval és beépített Wi-Fi-vel rendelkezik – , egy Xbox1 vezeték nélküli távirányítót, továbbá jár hozzá 14 nap ingyenes Xbox Live Gold tagság az újonnan csatlakozók számára.

Azok, akik a Kinectes a verziót választják, olyan játékokhoz és egyéb szórakoztató alkalmazásokhoz is hozzájutnak, amelyeket kizárólag az Xbox-ra fejlesztettek. A Kinectet érintés nélkül, gesztusokkal (kézmozdulatokkal) is lehet vezérelni, a készülék jelszóvédelem helyett az ujjlenyomata alapján azonosítja felhasználóját, vezérlője más eszközökkel is párosítható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik