Tudomány

Ez az alkalmazás lesz a nyár slágere

Nagyon menő, mondhatni csajozós appot mutattak be tegnap, ez lesz a nyár slágere, mi előre szóltunk!

A Boundent két személy “játszhatja”, és fontos, hogy nagyon nagyon közel legyenek egymáshoz, az alkalmazás ugyanis balettozni tanít.

Amint az alanyok megfogták a telefont, megjelenik egy célkereszt és egy virtuális gömb, majd elindul a zene. A két játékosnak a forgó gömbre helyezett célkeresztet kell követnie úgy, hogy közben egyszerre irányítják a telefont arra, amerre célkereszttel befoghatják a felvillanó pontokat. A telefon giroszkópját kihasználva az alkalmazás minden irányba mozgathatja a játékosokat, akik egy kis gyakorlás után, összhangban fognak balettozni. Bármilyen őrületesen hangzik, ez tényleg így van, elképesztően jól néz ki és nagyon szórakoztató. 


Az alkalmazásban három fokozat van, és minden fokoztaban direkt az apphoz kompolnát klasszikus zenére táncolhatunk a holland balett koreográfiáira. Az app jelenleg csak iOS-en érhető el 3,99 dollárért (890 forint), de a készítő nagyon szeretné, ha a világon bárki kipróbálhatná, ezért arra kéri a kalandos kedvű androidosokat, hogy e-mailben jelentkezzenek tesztelőnek,és mondják el tapasztalataikat. Aki tehát kedvet érez, nyugodtan írjon neki egy rövid levelet, az eline kukac gameovenstudios pont com e-mail címre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik