Tudomány

A rázós minták tesznek egyedivé

Egészen friss az az alkalmazás, aminek segítségével egyedi mintákat tervezhetünk a nyárra.

Az appot egy japán ruhacég találta ki, lényege, hogy egyedi mintákat tervezhetünk a pólinkra. Ez önmagában nem egy forradalmi gondolat, kismillió cég foglalkozik pólók nyomtatásával, akik lehetővé teszik, hogy saját rajzainkat vagy elképzeléseinket viselhessük magunkon. Az app azért érdekes, mert amellett, hogy szinte bármilyen általunk készített képet egy pillanat alatt áttervezhetünk a telefonunkkal, kapott egy helyes funkciót is.  

A szöveget, vagy feltöltött képet véletlenül amorfizálhatjuk, csupán azzal, hogy tetszőleges ideig rázzuk a telefonunkat. Ha sokáig rázzuk, teljesen elmosódott lesz a kép vagy felirat, ha valaki azonban nem szeretne elmenni teljesen absztrakt irányba, már pár csapással is újraértelmezheti a divatot. Akinek kedve van kipróbálni az Androidra itt, iPhone-ra pedig itt teheti meg.  A pólókat teljesen megszokott módon kaphatjuk meg, az elkészült mintát feltöltjük a cég weboladlára, és ők kb 30 dollárért cserébe elküldik nekünk.

Igazán jó az lenne, ha itthon is elérhető lenne egy ilyen app, és nem csak a póló közepére lehetne mintákat nyomni, hanem bárhová. És nem csak pólóra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik