Tudomány

A világ legbizarabb Google keresései

Frissen kiadott infografika arról, hogy az emberek mire keresnek rá a Google keresőjében. Gyilkosság büntetlenül, hullák elrejtése és Lady Gaga neme is előkelő helyen vannak.

A Google arra jó, hogy ha nem tudunk valamit, könnyedén megkereshetjük benne. A milliónyi keresés között nyilván vannak furcsák is, ezeket gyűjtötte össze egy ausztrál cég. A Search Factory SEO-specialistáit főként a szokatlan kérdések érdekelték, de találtak egészen hátborzongatót is. Ilyen pédául, hogy hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot és hogyan rejtsünk el egy hullát. Ezekre a kérdésekre 1900 ember kereste a választ, ami azért elgondolkodtató. Vannak mániákusok is, akiket főként az érdekelt, hogy hogyan szerettethetik meg magukat a macskájukkal.

Hogyan rejthetek el egy hullát? – ezer kereséssel… és hogyan úszhatok meg egy gyilkosságot?

Felvetődik egy harmadik kérdés is: mekkora az átfedés a két kérdést bepötyögők között?

Lady Gaga pucér és Lady Gaga férfi? A két kérdésre 153 ezren kerestek rá a Google-ben.

De ha tudnánk a választ az elsőre, akkor több mint tizennyolcezer embernek nem kellett volna leülnie a gép elé és billentyűzetet ragadnia.

Hogyan hívj el egy pasit randizni és hogyan gyógyíts meg egy eltört szívet?

Régen rossz, ha a Google-től kérdezzük meg, hogyan kell randira hívni egy pasit, bár arra kíváncsiak vagyunk, mi a kereső tanácsa a törött szívre.

Létezik a Mikulás? Több mint 60 ezer kereséssel.

Korábban az oviban tudták meg a kicsik, manapság a Google töri össze az álmokat. És akkor újra az összetört szív kérdésénél járunk.

Macska randi és hogyan szerettethetem meg magam a macskámmal?

Utoljára hagytuk a kérdést, amire nem létezik válasz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik