Tudomány

Nyártól nem csekkolhatunk be a Foursquare-en

Akik nem szeretik a változásokat, nem fognak örülni annak a hírnek, hogy teljesen átalakul a Foursquare.

A The Verge számolt be arról, hogy kiveszik a Foursqare-ből azt az alapfunkciót, ami lehetővé teszi, hogy becsekkoljunk a helyekre és átteszik azt egy másik szolgáltatásba, a Swarmba. A Foursqaure marad helyajánlónak, a Swarm pedig bővített funkciókkal látja majd el feladatát.

Elsőre nagyon ijesztően hangzik, hogy a Swarm akkor is lokalizálni fog bennünket, ha nem nyitjuk meg az appot. A fejlesztők szerint ez a megoldás hiánypótló, hiszen így rengeteg felesleges telefonálgatástól és smsezéstől szabadítják meg a felhasználókat. Felhívják a figyelmünket arra, hogy ez nem a Facebook, a 4sqr-es ismerőseink elvileg közelebb állnak hozzánk, mint a közösségi oldalon összegyűjtött száz meg száz. Ebben az appban csekkolhatunk be helyekre, de előrejelezhetjük majd azt is, hogy terveink szerint mely helyeket fogjuk meglátogatni azon a napon és azt is, hogy mik a hétvégi programpontok.

A Foursquare nyártól csak és kizárólag az új helyek ajánlásával foglalkozik majd, megkeresehetjük benne a környék legjobb haléttermét vagy csárdáját. A fejlesztők ígérete szerint ez nagyon személyreszabott lesz és nagyon jól fog tudni ajánlani számunkra bármilyen helyet ahova menni szeretnénk, csak remélni tudjuk, hogy ez nem pusztán marketing szöveg és nem csak egy újabb értékelő/ajánló appot csinálnak belőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik