Tudomány

Tökéletesen beszél magyarul az ötéves Prezi

Ötéves lett az egyik legnagyobb hazai sikersztori, ami apró gesztusként mától elérhető az anyanyelvünkön is. Hajrá fiatalok és idősek, prezentáljatok!

Többször készítettek már interjút a Prezivel, minthogy nyomon lehessen követni, és feltehetően minden egyes hazai újsáígró feltette már nekik a kérdést, hogy mikor lesz elérhető magyar nyelven is. Három éve még nem igazán tervezeték a magyarosítást, ami érthető volt, hiszen a mi kis piacunkra csupán nosztálgiából éri meg bármit is fejleszteni.

A Perzi ma öt éves lett és ennek méltó ünnepléseként magyarosították a prezentációs felületüket.

“A Prezi egy Magyarországról indult világsiker, amelyet ma már tényleg a világ minden részén ismernek és használnak. Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar gyökeret most azzal erősítjük, hogy a Prezi magyarul is elérhető, így már tényleg mindenki előtt ott a lehetőség, hogy jobb és sikeresebb előadó legyen”-mondta Árvai Péter vezérigazgató.

A Prezi magyar nyelvű kiadásával egyidőben a cég budapesti irodájában megnyitja a Prezi House of Ideas (Ötletek Háza – Prezi HI) nevű közösségi teret, ahol globálisan releváns, lokálisan fontos témákról lesznek konferenciák és találkozók. A cél, hogy a tudomány, a művészet és a technológia legizgalmasabb újdonságairól beszéljenek itthon is.    

Ma délután tartanak egy szülinapi sajtótájékoztatót, amin Rubik Ernő is tiszteletét fogja tenni. Mi is ott leszünk, így a képeket és a beszámolót már koraeste megnézhetik!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik