Tudomány

Hódít a buborékpornó

Mint ahogy a legtöbb furcsa dolog, a Bubble Porn is ázsiából ered. Lényege, hogy olyan pornófilmes jeleneteket nézhetünk, amik tulajdonképpen nem is azok. A mormonpornónak is nevezett őrület lassan meghódítja a világot.

Kissé irónikusan mormon pornónak is hívják az újhullámos “pornóvideókat”. Lényegük, hogy olyan jeleneteket látunk, amiket általában pornófilmeken szoktunk, azonban minden pornós sajátosság színes buborékkal van kitakarva. Amikor eltűnik a képről a buborék, azt láthatjuk, hogy éppen “teljesen szokványos” dolgokat művelnek a sokszor falatka bikiniben pózoló alanyok.

Az új hepp térnyerését mi sem bizonyítja jobban, hogy mára millió kép kering az interneten kitakart mellű, meztelen nőkről, és köztük jócskán akadnak celebek is. Férfis változatot még nem láttunk, de előbb-utóbb ezeknek is eljön az ideje.

Akinek kedve szottyant kipróbálni ezt az új hülységet, az akár azonnal kezdheti is egy szabadon választott meztelen nős képpel. Androidosok innen tölthetik le, míg a Windows phoneosok innen. Érdekes, hogy iOS-re nem találtunk appot, de ez nyílván csak az Apple bonyolult és kissé körülményes jóváhagyási folyamatának köszönhető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik