Tudomány

Az 5 legjobb tipp selfie-k készítéséhez

Mielőtt még nevet kapott volna, azelőtt is gyakran készítettünk képeket magunkról. Most, hogy már ez lett az egyik legtrendibb típus a fotómegosztókon, érdemes jól csinálnunk. Összegyűjtöttünk néhány eszközt, hogy igazán jó selfie-ket készíthess.

1. Teleszkópok csoportoknak

Ez a telszkópos kar ugyan nem a legszebb és biztosan elég hülyén veszi ki magát egy-egy helyzetben, a csoportos selfie-készítés nélkülözhetetlen eleme. Ha Ellen DeGeneres ezt használta volna a világhíres selfie-jéhez, biztosan többen is befértek volna a képbe.

2. Állványok

Léteznek okostelefon-kiegészítők, amik fixálják az eszközt. Ilyen ez a kígyószerű állvány, de viszonylag olcsón lehet kapni mindeniféle típust. Bárhogy rögzíthetjük, bárhogyan hajlíthatjuk, mindig stabilan tartja a telefont.

3. Önkioldók

Ha nem akarjuk póznákra aggatni a telefonunkat, akkor érdemes egy kevesebb helyet foglaló szerkezetet választanunk. Ez az iPhone-kiegészítő például remek választás, ha végeztünk, a zsebünkbe is tehetjük.

4. Hálószobai tükör!!!

Ez a legalapvetőbb eszköz. Vegyél egy nagy tükröt a hálószobába! Sokan a fürdőszobai tükröt használják az önarckép készítésére, pedig rengeteg veszélyt rejt. Képzeljük csak el, hogy nagyban mosolygunk, és észre sem vesszük, hogy a háttérből a wc integet vissza.

5. Lámpák, fények

Természetes fényben vagyunk a legszebbek, de a legjobb selfie-k sajnos nem várnak a jó időre és nem szánhatunk minden egyes képre 20 percet a photoshoppban, amíg kellőképpen fényeljük kiposztolás előtt. Fontos egy jó lámpa, de ha éppen nincs kéznél egy, használhatunk könyvolvasásra is alkalmas kisebb méretű full spektrumú lámpát is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik