Tudomány

A csetelők 10 típusa

A csetelés olyan mindennapos dolog lett az életünkben, hogy észre sem vesszük, mennyire kifejez bennünket. Vannak aggódó és regényíró típusok, cool LOL-osok, és a fáradhatatlan megalomániások is. Bemutatjuk a csetelők 10 alaptípusát. Ismerős valamelyik?

1. A regényíró

Az író válaszára sokat kell vári, mert nem csak a gondolatait írja le, hanem a környezetet is, ahol megfogatntak azok. Hosszan válaszol akkor is, ha csak annyit kérdeztél, hogy milyen a napja. Sokat ír, de megfontoltan, viszont korrekt választ vár viszonzásul, amit sokszor nehezen tudunk megadni neki, mert nyilván éppen két órakor ír, amikor ki sem látsz a munkából.

2. A kalandos

Mindig elhív, sosem ereszt. Először csak elmész vele megnézni a 4-es metrót, és amikor feleszmélsz, már be van tervezve a következő két heted. Bár néha kapóra jön a lelkesedése, általában igen fárasztó és sosem hagyja abba.

3. A Romantikus

Nyilván mindenkinek jól esik, ha szeretik, azonban vannak olyan esetek, amikor már sok. Ha megkérdezed a csajodat, hogy mit hozz a boltból, és ő nem azt mondja, hogy tejet és kenyeret, hanem millió szívecske mellett azt ecseteli, hogy milyen cuki vagy hogy megkérdezted, az zavaró tud lenni.

4. .Káosz

Amit ő küld cset gyanánt, az olyan mint egy hieroglifa. Csak az tudja kiolvasni, aki már olyan régóta ismeri, hogy nagyjából ki tudja silabizálni, hogy mit is akarhat. Nem helyesírási hibákról beszélünk, hanem elütésekről. Sokról és állandóan.

5. Az aggódó zaklató

Megkaptad az sms-em? Láttam, hogy láttad, amit küldtem! Miért nem reagálsz? Hazaértél? Miért nem írsz ha hazaértél?Nem is kell ecsetelni..

6. A döntéshozó

Ez egy egyoldalú beszélgetés, bármit szeretnél, nem fogod tudni eljuttatni a tudatáig. Elmondja hogy mit szeretne aznap csinálni vagy elintézni, és nincs apelláta. El ugyan nem várja,  hogy megköszönd, de nemet sem mondhatsz, hiszen ő jól tudja, mire van neked szükséged.

7. Vicceskedő

Imádja a 3-4 betűs szavakat. Minden LOL és HAHA és Jippy és Yolo. Folyamataosan vidám, de lehetetlen megbeszélni vele dolgokat, hiába bólogat, igazából mindketten tudjátok, hogy teljesen máshogy fog alakulni minden. Kicsit olyan mint egy kimaszkírozott gyilkos bohóc, szerethető de az életedre tör. Idővel talán változik.

8. A megtévesztés mestere

Megkérdezed tőle, hogy van -e kedve moziba menni, amit ő visszautasít. Majd megkérdi, hogy ha ennyire ráérsz levinnéd -e a kutyáját.

9. Az Ex

Bátortalanul számonkér, vagy azonnal vádol. Tipikusan exes típus.

10. A fáradhatatlan

Nem válaszolsz neki, meg sem nézed, hogy mit írt, de ő hajthatatlan. Nem veszi észre, hogy nem érsz rá, és úgy érzed, hogy minden egyes újabb pittyegéssel az életedre tör.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik