Tudomány

Társkereső alkalmazás Instagramra

A selfiek és vakrandik korában hiánypótló lehet az az alkalmazás, ami lehetővé teszi, hogy Instagram profiljaik, valamint közelségük alapján válogassunk leendő partnereink között.

Van aki utálja, mások imádják az Instagram kiegészítő cset programját. Köztes út egyelőre nincs, legalábbis a felhasználói véleményeket olvasgatva. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyire válik be a fejlesztés, sokan ugyanis ódzkodnak attól, hogy már az Instagramon is csetelni lehessen. Ez érthető is, hiszen nagyjából ugyan azok az imserőseink a népszerű képmegosztón, mint a Foursquare-en és persze a Facebookon. Az alkalmazás azonban többet tud a csetnél. Megtanulja a perefernciánkat és olyan felhasználókat ajánl, akikkel hasonló az érdeklődési körünk. El is érkeztünk a társkereséshez.

Igazán érdekes elgondolás a beépített nearby opció, (tipikusan gyorsrandis funkció), aminek használatával nem csupán barátainkat szólíthatjuk meg, hanem bárkit, aki letöltötte az InstaMessage-t. Ha megteszett valaki a profilja alapján, rácsetelhetünk, küldhetünk neki képet és hangüzenetet is, így pillanatok alatt összebarátkozhatunk vele – ha akarja. A nem tetsző egyének ugyanis könnyen blokkolhatók.

Az alkalmazás ingyenesen elérhető a Google Play-en és az AppStore-ban is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik