Tudomány

Ismét áll a UPC internet

upc (upc)
upc (upc)

Kedd este leállt a UPC internet, mert a múltkori több órás szünet után megint valami elromolhatott a szolgáltatónál – adta hírül a hvg.hu. A lap szerint többen jelezték, hogy náluk a telefon sem működött.

Legutóbb körülbelül egy hónapja történt hasonló eset november elején. A szolgáltatás állítólag most kedden 21óra után kezdett akadozni.

A Twitteren és a szolgáltató facebookos oldalán is olvasható beszámolók szerint „sok oldalnál DNS címkiosztási hibával” találkoznak a felhasználók. A leterheltség miatt az ügyfélszolgálatot is nehéz elérni – olvasható a hvg.hu-n.

A novemberi leállás oka az volt, hogy a DoclerWeb hálózata a sajátjaként hirdette a UPC Magyarország IP-tartományait a nagyobb európai internet-kicserélő központokon – emlékeztet a lap.

A UPC Facebook-oldalán egyébként egy Jamie Oliverről szóló cikk alatt fejezik ki több tucatnyian elégedetlenségüket. A Hír24 munkatársa szerint Budapest XIV. kerületében egyelőre működik a szolgáltatás.

Mi is hívtuk a UPC telefonos ügyfélszolgálatát, ahol automata hang közli, hogy tudnak a hibáról és dolgoznak már az elhárításán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik