Tudomány

Kitalált barátnő szolgáltatás: segít hazudni az okostelefon

mobil (mobil)
mobil (mobil)

Sms-t és ajándékot küld, kamu Facebook-profilt is kérhetünk neki.

Önnek is gondot okoz, hogy évek óta nincs barátnője, és a család folyton izélgeti, hogy miért nincs, és mikor lesz már? Akkor önnek találták ki a „Láthatatlan barátnő” nevű okostelefonos alkalmazást.

Igen, erre is van egy app. Illetve lesz, mert csak karácsony környékén lesz elérhető, a kamu pasis változattal együtt.

Több csomag közül lehet választani: a legolcsóbb (mindössze 9,99 dollár, azaz körülbelül 2000 forint) verzióban a nem létező barátnő sms-eket küld, felhív telefonon – igen, automata-üzemmód – és „vészhelyzet” esetén interakcióba lép velünk.

A „Kezd komolyra fordulni” fantázianevű, 30 dolláros csomagot választók álbarátnője már kamu Facebook-profillal is rendelkezik, és hangüzeneteket küld, vagy akár kisebb ajándékokat is. Aki pedig a „Majdnem házas” csomagra fizet elő (50 dolcsi az ára), annak már személyre szabott sztorikat találnak ki. A prémiumcsomagos élő telefonbeszélgetéseket folytathat a „nőjével”.

Igen, jól érti. Az applikáció a hazudozásban segít. Az ötletgazdák szerint azonban ez csupán „pajzs”, amelynek segítségével megúszhatunk egy csomó felesleges kérdezősködést, és nyugodtan élhetjük a saját életünket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik