Tudomány

Új őrület: szerepelj egy híres gifben!

Ki ne szeretne táncoló Beyoncé vagy elégedett Jóbarátok-sztár lenni?

Kevés olyan örökké trendi formátum létezik az interneten, mint a gif. A néhány másodperces mozgóképpel el lehet mesélni komplett történetet, ráadásul arra is tökéletes, hogy akármilyen pillanatnyi érzést, hangulatot átadjunk vele.

A másik kedvelt online tartalom a saját képeink manipulálása: ez a móka főleg a karácsonyi és egyéb ünnepi időszakban szokott terjedni, amikor cégek táncoló manós és hasonló videókat alkotnak, amibe belemontírozhatjuk arcképünket (még viccesebb, ha ismerősünk fejét applikáljuk, persze tudtán kívül), és máris meg lehet osztani a főszereplésünkkel készült videót (és vele együtt a készítő cég logóját, marketingüzenetét stb.)

A legtutibb verzió azonban, ha a közkedvelt gifekre eresztjük rá önnön arcmásunkat – na, ilyen programot alkottak most nekünk. A gifyourself oldalon a gyártási folyamat pofonegyszerű: feltöltünk egy arcképet, kiválasztunk egy létező gifet (a kínálat elég széles Hillary Clinton fejcsóválásától a rohamot kapó Leonadro DiCaprióig), beigazgatjuk, párat kattintunk – és kész.

Megpróbáltuk egy közepesen népszerű magyar tévés műsorvezető fejét a bulldózergolyón üldögélő Miley Cyrusra montírozni, de nem sikerült túl jól akarunk balhét, úgyhogy nem mutatjuk meg; inkább Ön is kezdjen neki a mókázásnak most azonnal!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik