Tudomány

Tíz órát is el tud venni az életünkből egyetlen videó

Ha már nagyon unatkozik a hétvégén, akkor nézze végig az itt összegyűjtött videókat. De vigyázat, mindegyik extrém hosszúságú!

Nem tudni, hogy ezeket miért töltik fel, azt sem, hogy mennyien nézték ténylegesen végig, de az biztos, hogy rengeteg ilyen típusú videó található a YouTube-on. Mi az öt legjobbat mutatjuk meg.

Az örök klasszikus

Mi más lehetne az örök klasszikus ebben a témában is, mint egy macska? Hősünk tíz órán és egy másodpercen keresztül nyargal a világűrben, ráadásul egy hihetetlenül fülbemászó dallamra.

Igen, végignézte

A fenti videó megihlette a most következő fiút, aki felvette, ahogy végignézi a tízórás macskás videót. „Kétszer kellett végignéznem, mert elsőre valamiért nem lett elmentve, ahogy megcsinálom” – mesélte a kétes dicsőség után.

Lágy szaxofonszó

Aki szereti a dzsesszt, annak ez a tíz óra felüdülés is lehetne, ha nem egy pár másodperces dallam ismétlődne folyamatosan.

Alekosz elviszi a showt

A Való Világ 5 győzteséről kiderült, hogy zeneileg is képzett, fel is került róla egy mix, amiben egyetlen strófát ismétel. Santa Maria – ez megy tíz órán keresztül.

A legolcsóbb bébiszitter

Nem tudni, hogy milyen céllal töltötték fel a videót, de az biztos, hogy ha egy kisgyerek ráérez az ízére, akkor oda már nem kell bébiszitter.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik