Tudomány

Bukta az első helyet Orbán Viktor

orbán viktor (orbán viktor, )
orbán viktor (orbán viktor, )

A „Napi Viktor" alkalmazás lekerült az App Store toplistájának éléről.

A miniszterelnök beszédeit, videóit, életrajzát tartalmazó mobilalkalmazás, bár megjelenésének napján erősen nyitott, alig egy hét alatt a második helyre csúszott vissza a fizetős alkalmazások népszerűségi listáján – írja a hvg.hu.

A „Napi Viktor”-t egy ingyenes üzenetküldést lehetővé tévő app, a WhatsApp Messenger szorította le a képzeletbeli trónról.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 2014-es választásokra készülve a Political Capital mobilalkalmazásokat fejleszt. Az elemző intézet elsőként „Napi Viktor” című termékét dobta piacra, amelyben megtalálhatók a miniszterelnök legfontosabb nyilatkozatai, beszédei, videóinak gyűjteménye és életrajzi adatai is.

Az alkalmazásban közösségi és megosztási funkciók is helyet kapnak, valamint a felhasználók értékelhetik Orbán Viktor egyes megszólalásait. Ha pedig valakit az érdekel, hogy mennyire van képben a miniszterelnökkel kapcsolatban, akkor folyamatosan változó kvízben teheti próbára tudását.

És ez még csak a kezdet: a Political Capital azt ígérte, hogy rövid időn belül további alkalmazásokat készítenek a politikával hivatásosan foglalkozóknak, illetve a kampány eseményei iránt intenzíven érdeklődő állampolgároknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik