Tudomány

HP ElitePad – Az üzleti tablet Windows 8-cal

A HP ElitePad tablet eszközt üzleti, kormányzati, egészségügyi és kereskedelmi használatra tervezték: a HP ElitePad Smart Jacket kiegészítők egyedi használati igényekre kínálnak megoldást.

Ezekkel a kiegészítőkkel például további portokkal ruházhatjuk fel az ElitePad-et vagy üzemidejét hosszabbíthatjuk meg a másodlagos akkumulátorral.

A HP ElitePad egy ultravékony, és könnyű Microsoft Windows 8-at futtató táblagép, ami vonzó megjelenésével a felhasználóknak, funkcionalitásával pedig az informatikában jártas menedzsereknek okoz majd örömöt. Az ElitePad ugyanazt a fejlett biztonságot és menedzselhetőséget, valamint szervízelhetőséget kínálja, amit a HP Elite sorozatú notebookoktól megszokhattunk.

Ergonomikus formájának köszönhetően a HP ElitePad belesimul a kézbe, kijelzője 25,7 cm-es (10,1 hüvelykes), súlya csupán 0.68(3) kg és mindössze 9,2 milliméter vastag. 16:10-es képaránya lehetővé teszi az üzleti alkalmazások kényelmes használatát éppúgy, mint videók megtekintését. Gyártásakor stílusos, prémium anyagokat alkalmaznak: CNC-eljárással készül alumínium borítása és kijelzőjét Corning Gorilla Glass borítja, amely karcálló és megvédi az eszközt a sérülésektől.

A HP ElitePad 1080p felbontású előlapi és 8 megapixeles, LED vakuval felszerelt hátoldali kamerája a Cyberlink YouCam alkalmazással segíti a videóbeszélgetéseket, HD minőségű webes videók elkészítését.

A HP ElitePad felhasználók közvetlenül nyomtathatnak minden ePrint-képes, vagy hálózati HP nyomtatóra, meghajtóprogramok telepítése nélkül. A HP ePrint alkalmazás lehetővé teszi, hogy több mint 24.000 publikus helyszínről nyomtassunk: például szállodákból, üzleti szolgáltatóktól. A kis munkacsoportokat a HP ElitePad a HP Wireless Hotspottal is segíti: ez az asztali alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználók osztozhassanak egy vezetéknélküli internetkapcsolaton.

Ajánlott videó