Tudomány

Kényelmesen a digitális világban a Logitech-kel[x]

A Logitech vezeték nélküli eszközeivel kényelemesebben élvezhetjük a digitális világot.

A billentyűzet, ami a fényből nyeri az energiát

A Logitech® Wireless Solar Keyboard K750 billentyűzetet akár az ölünkbe is vehetjük, vagy használhatjuk a kanapén is, ha épp úgy tartja kedvünk. A vezeték nélküli billentyűzet ráadásul elemek és akkumulátorok nélkül, a fény energiáját felhasználva működik! Nem számít, hogy éppen természetes vagy mesterséges fény éri, a billentyűzetet bármilyen fényforrás feltölti energiával. A teljes feltöltést követően a billentyűzet három hónapig használható marad akár teljes sötétségben is, így az energiaellátással sosem lesz problémánk. Az elegáns formavilágú és mindössze 7,5 mm vastag billentyűzeten a Logitech egyedülálló, ívelt kialakítású Incurve billentyűi kaptak helyet, amelyek kivételesen kényelmessé teszik a gépelést.


Egerészés az üveglapon

A laptopok egyre növekvő népszerűségével a számítógép használati szokásaink is megváltoztak. Mivel nem vagyunk helyhez kötve, rendszerint a lakás több pontján is használjuk a gépüket, nemegyszer olyan felületeken is, – mint a gránit vagy a lakkozott fa –, amelyeken egy átlagos egér működésképtelen. A Logitech Performance MX™ egér a gyártó egyedülálló Darkfield technológiáját használja, mely lehetővé teszi, hogy egerünket gyakorlatilag bárhol, akár üvegen is használhassuk. A számítógéphez vezeték nélkül, egy apró USB vevőegységgel kapcsolódó egér nagy méretének és kézbesimuló formájának köszönhetően hosszú távon is kényelmesen használható.

Földet rengető basszusok – vezetékek nélkül

A Logitech Surround Sound Speakers Z906 5.1 csatornás térhatású hangszórórendszer kiváló társa mindazoknak, akik a filmek, játékok vagy a zeneszámok apró rezdüléseit is hallani szeretnék. Az 500 Watt összteljesítményű, THX®-minősítésű Z906 mozi színvonalú hangélményt csempész a nappaliba. Ráadásul a Logitech Wireless Speaker Adapter bevetésével a hangrendszert vezetékek nélkül is használhatjuk: az apró kiegészítő segítségével a legtöbb hangrendszert Bluetooth kapcsolaton keresztül, azaz vezeték nélkül köthetjük össze minden Bluetooth-képes eszközünkkel, pl. okostelefonunkkal, mp3-lejátszónkkal vagy számítógépünkkel.


Laptop-állványokkal a kényelemért és a kiváló hangzásért

A Logitech® Speaker Lapdesk N550 és N700 laptop-állványokkal pillanatok alatt szórakoztatóközpontot varázsolhatunk hordozható számítógépünkből. Az ölünkbe vehető alátétre helyezett laptopunk használata egy csapásra kényelmesebbé válik, ráadásul az alátétbe épített hangszóróknak köszönhetően olyan gazdag sztereó hangzásban lehet részünk, amely messze túlmutat a laptopba szerelt hangszórók hangzásvilágán. A 14,1 inches kisebb (N550) és a 16 inches nagyobb méretű (N700) hordozható számítógépekhez is elérhető állványok döntött talpazatuknak, négyrétegű hő-leválasztó felületüknek és a puha léghálós szövettel borított alsó részüknek köszönhetően sokkal komfortosabbá teszik a számítógépek használatát.

További információ

Ajánlott videó

Olvasói sztorik