Tudomány

Mától Tesco (gazdaságos) Mobile

Március 1-jétől 31-es számmal is lehet hívást kezdeményezni. Egy perc ára 29,5 forint.

A Tesco és a Vodafone szeptemberben jelentette be, hogy Szlovákia, Írország és Anglia után Magyarországon is közös mobil szolgáltatást indít. Abban bíznak, hogy a Vodafone technológiája és a Tesco értékesítési hálózata sikert hoz. Elsősorban az áruházlánc vásárlóira számítanak negyedik magyar szolgáltatóként. Feltöltős szolgáltatással indulnak, de nem kizárt, hogy az előfizetősbe is bekapcsolódnak.

A Tesco Mobile átlátható tarifát, kedvező percdíjat ígér. A percdíj 29,50 forint. Ez a feltöltős kategóriában a legolcsóbb. (A percdíj ugyan 59 forint, de a szolgáltató minden feltöltést megdupláz, így az ügyfélnek csak a felét kell fizetnie.) Reszkető Péter, a Tesco Mobile Zrt. vezérigazgatója azt mondta lapunknak: terveik szerint 3-5 éven belül kétszámjegyű részesedést akarnak elérni a magyar piacon.

A Tesco készülékei között olyan különlegességek is vannak, mint a Samsung Juniper E1182 duál SIM-kártyás telefon, amelyet a magyarországi szolgáltatók közül csak a Tesco Mobile kínál. A készülék két SIM-kártya egyidejű kezelésére is alkalmas, vagyis a Tesco Mobile SIM-kártyája mellett bármely más szolgáltatóét is kezelni tudja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik