Tudomány

Innovatívak-e a magyarok?

Ughy Márton
Ughy Márton

2010. 11. 23. 09:45

Erre a kérdésre szeretne választ adni a Lakiteleki Főiskola Szent-Györgyi Albert Kollégiuma.

A 2011 februárjában induló képzésre azon fiatal tudósokat és kutatókat várják, akik szívesen mélyítenék el tudománypolitikai és – kommunikációs ismereteiket, ezek hiányában pedig szívesen fejlesztenék ebbéli képességeiket.

A program célja mind elméleti, mind gyakorlati tudással felvértezni és jobb esetben egy a szakmai előrehaladáshoz elengedhetetlen kapcsolati tőkével – vagy annak megszerzéséhez szükséges ismerettel – ellátni a jelentkezőket.

A Lakiteleki Főiskolán nem az egyes szakterületek és tudományos diszciplínák kerülnek előtérbe, hanem a a magyar tudományos életre egységesen érvényesülő problémák esetleges megoldásai, ezzel is választ keresve a kérdésre, hogy mennyire lehet innovatívvá tenni a magyar tudomány életet a jövőben.

AJÁNLOTT LINKEK:

Szent-Györgyi Albert Kollégium

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 09: Contributing editor at Vanity Fair, Monica Lewinsky speaks onstage at Day 1 of the Vanity Fair New Establishment Summit 2018 at The Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on October 9, 2018 in Beverly Hills, California.   Matt Winkelmeyer/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.