Tudomány

Látványos videó a Courier-ről

24.hu
24.hu

2010. 03. 31. 10:00

A hamarosan érkező iPad mellett kevesebb szó esik a Microsoft tabletjéről, a Courierről, pedig úgy tűnik, a cég valami forradalmival készül.
Korábban a témában:

Évtizedeken keresztül az Apple termékei jelentették a kapcsolatot a kreatív emberek és a számítástechnika között. Az intuitív, felhasználóbarát felületek mindig is nagyon fontosak voltak a termékek tervezése során, Cupertinoban elsődleges cél volt, hogy minden termék könnyen, szinte tanulás nélkül használható legyen.

Azonban a nagy ellenfél, a Microsoft nem szégyell tanulni (vagy lopni, lásd a grafikus felület születési körülményeit) másoktól. Az óriási tablet-mániában, amelyet leginkább az iPad gerjesztett, a vita arról szól máris, hogy vajon kell-e Flash egy ilyen termékbe, illetve fontos-e, hogy egyszerre több programot tudjon futtatni.

A Courier esetében igyekeztek azt megvizsgálni, mit várnak egy ilyen terméktól az emberek. A kétoldalas megoldás nagyon emlékeztet egy vastag füzetre, vagy könyvre – ennek megfelelően a felhasználói felület is ebbe az irányba halad. Az alább látható, angol nyelvű videón egyértelmű, hogy nem azzal kívánnak kampányolni, hogy miként fut az Office a terméken, hanem azzal, hogy újrafeltalálták a jegyzetfüzetet. Természetesen egyáltalán nem biztos, hogy a koncepcióból ebben a formában lesz termék, azonban azt jól mutatja, hogy Redmondban megtanulták a leckét.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

A gorgeous female standing behind blinds wearing lingerie and stockings

Az anális szex nem játék

Magukra hagyták haldokló szeretteiket

Elderly 95 years old woman sitting miserably at the table at home and counting remaining coins from the pension in her wallet after paying the bills.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.