msi
Tudomány

Félrecsúszott áprilisi tréfa az MSI-től

Majdnem százezer MSI-ügyfél kapott levelet arról, hogy RTFM chippel szerelik fel a gépeket.
Kapcsolódó cikkek

A RTFM (olvasd el a ******** kézikönyvet) közkeletű rövidítéssel szokták jelezni, ha valaki anélkül tesz fel egy kérdést egy műszaki eszközzel kapcsolatban, hogy előtte utánanézett volna. Az MSI fórumainak használói a napokban egy levelet kaptak a cég felhasználókat támogató részlegétől, hogy a gépeiket ezen túl RTFM chippel szerelik fel, amely ellnőrzi, hogy a felhasználó elolvasta-e a kézikönyvet. Aki nem, az elveszti a garanciát és a fórumról is kitiltják.

„Az MSI fórum és az MSI támogatást nyújtó csapatának elege van abból, hogy olyan dolgokra kell válaszolnia, amelyek megtalálhatóak a kézikönyvben is” – fakadt ki a levélíró. „Mégis mi nehéz ebben? Papírra van nyomva, hogy láthasd!”

Később a részleg elnézést kért a meglehetősen nyers hangvételű levél miatt. „Sajnáljuk, hogy egyesek komolynak vették ezt a tréfát” – írta az egyik felelős. „Azután jutott eszünkbe ez a vicc, hogy megannyi magától értetődő kérdésre válaszoltunk itt a fórumon. De megtanultuk a leckét, többé nem viccelődünk a fórumon. Sajnáljuk, hogy néhányakat felidegesített a levél.”

Ajánlott linkek:

Százezer vevőt küldött melegebb éghajlatra a gyártó (Technet.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik