Tudomány

Ingyenes online videók a Panasonic Viera tévéken!

2010. március elsejétől valamennyi Panasonic Viera Cast szolgáltatással rendelkező televízión közélet, bulvár, életmód és autó témában szolgáltat tartalmat Európa egyik legnagyobb médiavállalata, a Sanoma Budapest ZRt.

Stratégiai megállapodást írt alá Sanoma Budapest és a Panasonic South-East Europe Kft., amelynek keretében 2010. március elsejétől valamennyi Panasonic Viera Cast szolgáltatással rendelkező televízión közélet, bulvár, életmód és autó témában szolgáltat tartalmat Európa egyik legnagyobb médiavállalata.

“Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon az elsők között tehettük ki webes mozgóképes videotartalmainkat televízióra. A Sanoma Budapest Újmédia-divíziója jelenleg napi 8-10 perc friss mozgóképes tartalmat gyárt, elsősorban internetre, melynek köszönhetően havonta közel 1 millió videoindítással büszkélkedhetünk” – fogalmazott Szigetvári József, a Sanoma Budapest Újmédia Divíziójának lapigazgatója.

“A Sanoma Budapest a magazinkiadók közül Európában az elsők között ismerte fel a lehetőséget abban, hogy a Viera tévéinkre már nemcsak a hagyományos értelemben vett televíziós csatornákat, hanem az internetes tartalmakat is elérhetővé tesszük felhasználóink számára. A Youtube és az Eurosport videói után a hazai felhasználóknak már a StartlapTV tematikus tartalmai is elérhetők, melyek megtekintéséhez a Panasonic Viera Cast szolgáltatással rendelkező televíziója mellett mindössze egy (legalább 2 Mbit/s letöltési sebességet garantáló) internetelőfizetés szükséges.

A Viera Cast nagy előnye, hogy egyszerűen és gyorsan nézhetjük meg a Sanoma által rendelkezésre bocsátott naprakész videókat. Így nem kell hosszú percekig várnunk a letöltésre, és a fotelban ülve csak a szórakozásra kell koncentrálnunk – fogalmazott Müller Endre, a Panasonic South-East Europe Kft. termékmenedzsere.

A Viera Cast funkció a 2009-ben bevezetett modelleken már megtalálható, és így elérhetővé válnak a naponta frissülő magyar nyelvű videós tartalmak.

A szolgáltatással rendelkező típusok listája megtalálható a Technet oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik