Tudomány

Spórolás iPhone-nal

A MOZI24, a TV24 és az FN.hu után az Olcsóbbat.hu-nak jelent meg iPhone-ra optimalizált, verziója, amely ingyenesen letölthetó az iTunes App Store-ból.

A boltban állva számtalan terméket hirdetnek akciósként, azonban ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ott kapható meg a termék a legolcsóbban. Az Olcsóbbat.hu most elkészült iPhone alkalmazása ebben segíthet: az Apple termékét használó vásárlók helyben ellenőrizhetik, hogy az adott terméknek valóban kedvező-e az ára. Amennyiben található jobb ajánlat, az alkalmazás használója akár meg is rendelheti a terméket a telefonjáról.

Az alkalmazásban ezen kívül összeállíthatunk kívánságlistát, megjelölve azokat a termékeket, amelyeket később ellenőrizni akarunk, van benne szabadszavas kereső, illetve minden termékhez tartozik árgrafikon is. Az alkalmazás letölthető az iTunes oldaláról.

Na de mit tegyen az, akinek nem iPhone-ja van? Nekik sem kell csüggedniük, hiszen az árakat ellenőrizhetik a Kirakat.hu mobilverziójával is, ahol megkereshetik az adott terméket és ellenőrizhetik, hogy máshol kapható-e jobb áron.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik