Tudomány

Navigáció de luxe: itt az iGo primo

A CeBIT 2010 kiállításon mutatta be a Nav N Go az iGo primo navigációs szoftvert, amely az iGo amigo-hoz képest számos extra funkciót biztosít.
Kapcsolódó cikkek

A 2009-ben, szintén a CeBit-en megjelent iGo amigo képezi az alapját az új szoftvernek, megőrizve annak könnyű használhatóságát.

Az olyan új, opcionális funkciók, mint például a teherautó- vagy flotta navigáció, az eszközgyártók egyre növekvő igényeit hivatott kiszolgálni. Az iGO primo újonnan bemutatott „Driver Alert” funkciója a figyelmeztető útjelző táblák és az útkereszteződések előzetes, valósághű megjelenítésével a biztonságosabb vezetést teszi lehetővé az utakon, míg a domborzat új, valósághű megjelenítése jelentősen növeli a távolabbi területek láthatóságát.

“A navigációs szektorban működő OEM partnerekkel folytatott ötéves közös munka során szerzett tudásunkat egy olyan kifinomult és funkciókban gazdag termékbe gyűjtöttük össze, amely valamennyi gyártó piaci igényeit képes kielégíteni. Vállalatunk PND portfoliójának csúcsterméke, az iGO primo lehetővé teszi partnereink számára, nemcsak, hogy ringbe szálljanak, de győzhessenek is az óriási verseny jellemezte navigációs piacon” – mondja Vahl Tamás, a Nav N Go ügyvezető igazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik