Tech

Ismeretlen közösségi app tört a csúcsra az App Store-ban

noplace
noplace

Meglepő alkalmazás került az Apple alkalmazásboltjának első helyére a népszerűségi listán. Az eddig ismeretlen közösségi médium, a noplace alkalmazás olyan nagyágyúkat utasított maga mögé, mint a Temu, a Threads, vagy a TikTok, írja a TechCrunch.

Az alkalmazás dedikáltan a Z-generációt célozza meg színes, könnyen testreszabható profiljaival. Természetesen minden tevékenységünkről egyszerűen be lehet számolni: legyen az a kapcsolati státuszunk, vagy hogy mit hallgatunk, nézünk, olvasunk, vagy csinálunk.

Tiffany Zhong, a szoftvert kiadó Islands XYZ alapítója és vezérigazgatója szerint azért tartotta fontosnak a MySpace-t megidéző színes profilokat, mert az internet mára kissé egysíkúvá, unalmassá vált.

A noplacen amellett hogy követhetjük barátainkat, a csillagoknak nevezett funkción keresztül érdeklődési köröket is megadhatunk, melyeken keresztül kapcsolódhatunk azokkal, akikkel valamilyen érdeklődésen osztozunk.

Az appon egyelőre csak szövegeket lehet közzétenni, a fotók és a videók nem támogatottak. Algoritmusok helyett pedig a mesterséges intelligenciát használja fel az app a javaslatok bedobálására és a moderálásra is. Ez utóbbi kiemelt figyelmet élvez a kiskorúként regisztrálóknál.

Kapcsolódó
Megérkezett az Instagram ellentéte, ami javíthatja az önképünket
Egy természetességet hirdető app lehet az Instagram vetélytársa?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik