Tech

Már itthon is elő lehet fizetni az eMAG Genius szolgáltatására

Emag
Emag
Hatmillió termék közül választhatnak az eMAG Genius-előfizetők ingyenes szállítási opciókkal, hat hónapos ingyenes próbaidőszak, exkluzív akciók: mindez egy évre két mozijegy árába kerül.

Az eMAG Magyarországon is elindította Genius nevű előfizetéses hűségprogramját, amelyen keresztül többek között ingyenes szállítást és heti dedikált kedvezménykampányokat kínál. Az eMAG Genius előfizetői több mint hatmillió – Genius jelvénnyel ellátott – termékre vonatkozóan vehetik igénybe az előfizetést, amelyek az eMAG, és a Marketplace platformon működő partnerkereskedők kínálatában érhetők el.

Ingyenes próba tíz megrendelés erejéig, vagy hat hónapon át

Az eMAG Genius országszerte elérhető, és az ügyfelek tíz megrendelés erejéig, legfeljebb hat hónapon át ingyenesen kipróbálhatják azt. A próbaidőszak lejárta után maguk dönthetnek arról, hogy előfizetnek-e a szolgáltatásra, amelynek éves díja 4990 forint, vagyis két mozijegy árának vagy öt csomagautomatás átvétel normál díjának felel meg.

A Genius Family opció lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy további felhasználóval, akár egy barátjukkal vagy rokonukkal bővítsék előfizetésüket további költség nélkül, akik ugyanúgy élvezhetik a szolgáltatás összes előnyét.

Ingyenes átvétel és kiszállítás országszerte

A Genius szolgáltatásra előfizető ügyfelek a bruttó 3990 forintnál nagyobb értékű, a programban elérhetőként megjelölt termékekre vonatkozó rendeléseiket az országszerte elérhető 850 csomagautomata valamelyikében ingyenesen vehetik át ahelyett, hogy minden alkalommal 990 forintot fizetnének ezért. A 8990 forint feletti értékű rendelések esetén a házhozszállítás is ingyenesen elérhető az előfizetők számára.

Az eMAG Genius Dealsen keresztül a vállalat az eMAG Genius előfizetők számára hetente frissülő exkluzív akciós ajánlatokat is kínál. Bármely eMAG-előfizető hat hónapig tíz rendelés erejéig ingyenesen kipróbálhatja az eMAG Geniust, bankkártyaadatok megadása nélkül. A próbaidőszak lejárta után az ügyfelek maguk dönthetnek arról, hogy előfizetnek-e a szolgáltatásra, az eMAG nem terheli automatikusan ki az előfizetési díjat. Az ingyenes próbaidőszakhoz az emag.hu/genius webcímen llehet aktiválni. Az előfizetés azonnal aktívvá válik, és a kedvezmények azonnal elérhetővé válnak az ügyfeleknek.

“Magyarországon az elmúlt másfél évben jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre: saját dunaharaszti logisztikai komplexumunk üzembe helyezését követően bevezettük az egynapos kézbesítést Budapesten és Pest megyében, és ma már több mint 850 csomagautomatába szállítunk országszerte szombati napokon is.  Májusban vezettük be a Kisállatbolt szekciót, és a több mint 8 millió termék áruhitelre történő vásárlásának lehetőségét is, és mivel egyre több kategóriában vásárolnak a vásárlók, mostanra eljutottunk egy olyan szakaszba, amikor szeretnénk, hogy bárki részesüljön abból, amit az online kiskereskedelem nyújtani tud. Mivel az emberek a rendszeres bevásárlásaikat az internetre helyezték át, és havonta néhányszor mosószert, mosogatószert és sampont rendelnek, elindítottuk Genius nevű szolgáltatásunkat, amelynek előfizetői időt takaríthatnak meg azzal, hogy nem kell a forgalomban vagy a parkolóhely keresésével kell tölteniük az idejük, miközben pénzt is megtakaríthatnak az akciós kampányainkon” – mondta Daradics Kinga, az eMAG Magyarország ügyvezető igazgatója a bejelentés kapcsán.

Emag

Az eMAG-ról

A több mint 20 éve alapított eMAG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb kiskereskedőjeként olyan technológiai alapú szolgáltatásokat vezetett be, amelyek segítenek a vásárlóknak időt és pénzt megtakarítani. Marketplace platformján keresztül az eMAG olyan kis- és középvállalkozások számára kínál lehetőségeket, amelyek a következő szintre szeretnék emelni vállalkozásukat. 2022-ben az eMAG volt a GKID-Mastercard eTOPLISTA 2022-es felmérésében a legjobb online kiskereskedő. Az online áruház 117 000 négyzetméteres, magasan automatizált logisztikai bázist üzemeltet Dunaharasztiban, emellett országszerte több mint 850 helyszínen easybox csomagautomatákon keresztül szállítja ki a megrendeléseket, lehetővé téve a normál méretű termékek átvételét. További információkért kérjük, látogasson el a www.emag.hu weboldalra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik